ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

και υπό την εποπτεία Νομικού Συμβούλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Τηλ.επικοινωνίας-2103800431

Ε-MAIL-diekperaiwsi@gmail.com

http://www.syntaksi.gr/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

-ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ)
-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ
-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

-ΕΡΕΥΝΑ,
-ΜΕΛΕΤΗ,
-ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
-ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

-ΘΕΜΑΤΑ Κ.Ε.Π.Α
-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.Α(ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ)
*ΑΙΤΗΣΗ
*ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
*ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟ
*ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

FACEBOOK

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Στρατηγική συμφωνία Ευρωπαϊκής Πίστης Super League Ελλάδας

ε μια σημαντική στρατηγική συμφωνία προχώρησαν η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. και η Super League Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης και ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος υπέγραψαν το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ-Μελών της Super League. Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από καλύψεις που προσφέρει η «Ευρωπαϊκή Πίστη».
Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Πίστη, υποστηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και επίσημος υποστηρικτής της Super League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης και ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, τονίστηκε η σημασία της συγκεκριμένης συνεργασίας για την αρτιότερη ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League.

O πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.». Η υγεία των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη συνεργασία της διοργανώτριας αρχής με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.». Το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και προσφέρει μια σειρά παροχών προς αυτούς. Ευελπιστούμε ότι η στρατηγική συνεργασία μας με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.» θα συντελέσει στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ποδοσφαιριστές».
Ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τη Super League στη μεγάλη οικογένεια των ασφαλισμένων της Ευρωπαϊκής Πίστης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα έχει αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο τη στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε περήφανοι, που η Super League εμπιστεύεται την Ευρωπαϊκή Πίστη, μια Ελληνική ασφαλιστική εταιρία, για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις της Super League, καθώς επί 35 έτη πρωταρχικός μας στόχος είναι η σύνεση, η αφοσίωση και ο σεβασμός σε κάθε ασφαλισμένο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα απο τις 14.00-16.00
ή κατόπιν ραντεβού να έρθετε απο το γραφείο μας...
Ευχαριστούμε πολύ